Apisan Forte la cel mai bun pret! Comanda Rapida 0733.368.833
porto.png
alb.png
porto.png
Printre lucrarile care m-au determinat sa creez Apisan Forte au fost:

•  Raportul de expertiza a profesorului Reny Chauvin de la Universitatea Sorbona - Franta referitoare la polen
(Editura Apimondia 1977) ;

•  Lucrarile lui Guemez Diaz (Simpozionul de Apiterapie al Apimondia Madrid 1974) si Recomandarile medicului dr. Siegmund Schmidt din Germania (Editura Apimondia 1977);

•  Lucrarile profesorului R. Lunder de la Universitatea UPPSALA care preciza ca produsele apicole contin, conform experientelor sale, multa lecitina si in special acizi nucleici.

Acizii nucleici controleaza cresterea si dezvoltarea tuturor vietuitoarelor si in aceasta calitate pot evita sau inlatura "defectiuni" ale nucleului si ale membranei celulare".

Doctor in medicina Siegmund Schmidt preciza in "Natura Heilkunde" urmatoarele: "Facand apel la cunostintele actuale despre codificarea informatiei genetice, sa reamintim faptul ca in celule germinale ale organismului nostru purtatorii ereditatii, acizii nucleici, contin - intr-un fel de scriere hieroglifica - nu numai planul de constructie al corpului nostru ci si instructiunipentru intreaga viata, planul de activitate al celor peste 200 bilioane de celule, informatii de lucru pentru toate organele si celulele. pe masura ce omul inainteaza in varsta, din ce in ce mai frecvent survin "greseli de tipar" in transcrierea cu acid nucleic a informatiei, putand aparea afectiuni la nivelul celulelor si organelor".  

Prof. univ. I Chiricuta preciza urmatoarele in cartea "Produsele albinelor in  sprijinul sanatatii omului", originea cancerului este complexa, insa indiferent care ar fi factorul cancerigen, modul de actiune ar fi acelasi si anume vicierea nucleilor celulari si respectiv a acizilor pe care acestia ii contin (ADN si ARN), ceea ce produce perturbari profunde in reproducerea caracterelor specifice ale celulelor, respectiv inmultirea anarhica a acestora.

Se poate afirma deci ca tulbararile produse de procesul de cancerizare sunt evidente la nivelul elementelor cromozomiale continute in nucleu si, in fond, in intimitatea structurala a acizilor nucleici respectivi, adica a acidului ribonucleic si dezohiribonucleic." "Prin administrarea de produse care au un continut bogat in acizi  nucleici, se imprima un impuls favorabil in regenerarea normala a celulelor, impiedicand sau cel putin intarziind cat mai mult posibil continuarea distrugerii cifrului genetic cuprins in moleculele de acizi nucleici.
alb.png
Copyright © 2013 Apisan Forte. Toate drepturile rezervate.
Fitoterapeut, reflexoterapeut Ing. Bogdan Victor membru al Societatii Romane de Apiterapie.
Tel: 021 242 67 36 / 0723 74 23 98
alb.png
alb.png
Indicatiile  Apisan Forte sunt numeroase si se adreseaza unor mari categorii de oameni (de varste, ocupatii, nivel de educatie sanitara, sex, etc.)
Avand insa o structura biochimica complexa, este indicat ca adjuvant in tratamentul unui mare numar de imbolnaviri, in prevenirea acestora precum si in asigurarea starii de sanatate permanenta a organismului uman.

Ca atare Apisan Forte este indicat:
Apisan Forte ►Afectiuni vindecate ►Cazuri vindecate ►Indicatii de utilizare ►Apisan Forte in presa ►Medalii de aur ►Contact
alb.png
Produsele apicole din care se prepara Apisan Forte sunt de cea mai buna calitate si provin din ferma apicola a d-lui ing. BOGDAN VICTOR, apicultor cu o vechime de peste 35 de ani.

Deviza noastra este “Putin si bun”, motiv pentru care nu am acceptat producerea Apisan Forte pe cale industriala. La prepararea Apisan Forte se folosesc doar recipiente din plastic si lemn.
Produsul si componentele sale nu sunt supuse tratamentelor termice.

Tratamentele naturiste recomandate de catre Dl. Ing. Bogdan Victor sunt gratuite.
In amintirea (memoria) celui care m-a initiat in tainele tratamentelor naturiste, a reflexologiei, apiterapiei si bioenergiei, Valeriu Popa (1924-1997) care spunea ca: 
“Trebuie sa acceptam ca suntem creati din energie aflata in doua stari: starea fizica, pipaibila si cea bioenergetica, demonstrabila måine, proces care a inceput deja. Måine cånd stiinta va adånci cunoasterea omului se va explica ca eu, astazi, incerc sa fac prin ceea ce sunt: un receptor foarte sensibil al bioenergeticii dumneavostra”.
1  in perioadele sau situatiile in care organismul uman dovedeste o rezistenta scazuta la imbolnaviri: in timpul sau dupa boli microbiene, virotice, in timpul evolutiei unei boli canceroase, in stari de subnutritie, etc.

2  in starile de subnutritie in care se poate afla organismul in anumite circumstante: in cursul unor boli acute severe, al unor boli care tulbura metabolismul normal (cancer, operatii pe cavitatea bucala sau pe tubul digestiv).

3  in mentinerea starii de sanatate si in obtinerea unor performante superioare in activitatea fizica si intelectuala pe care o desfasoara copiii, tinerii, adultii si vårstnicii.

4  in stimularea dezvoltarii si a fiziologiei a sistemului nervos datorita efectului neurotrofic, energizant al APISAN-FORTE.

5  hepatoprotector, in cazul diverselor suferinte ale ficatului (hepatite cronice, ciroze).

6  cardioprotector. Fiind intens energizant pentru miocard, preparatul este indicat in starile de suferinte cardiace: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica. Continånd ruton - substanta vasculotrofica, este indicat si in boli vasculare periferice.

7  laxativ (indicat in constipatia cronica) dar si embiotic (regleaza flora intestinala, usor de dereglat prin administrare de antibiotice pe cale orala si in timp mai indelungat).

8  in perioada de refacere a organismului dupa unele imbolnaviri (convalescenta), dupa eforturi fizice sau psihice prelungite sau in stari fiziologice deosebite (la copii in perioadele de maxima crestere, la femeile gravide sau in perioada in care isi alapteaza copiii).

9  in intårzierea sau impiedicarea aparitiei precoce a fenomenelor celulare de imbatrånire a organismului, perioada caracteristica vårstelor inaintate prin actiunea puternic antioxidanta pe care o poseda preparatul.

10  numai si din simpla si legitima dorinta si interes in pastrarea starii de sanatate pe care este bine sa o demonstreze cåt mai multi tineri, care doresc sa-si mentina sau sa-si dezvolte masa musculara.

11  amelioreaza functia vizuala, diureza si intårzie instalarea hepatrofiei benigne de prostata.

12  avånd efect hipocolesterolemiant si hipolipidiant este indicat in ateromatoza si ateroscleroza.

13  fiind un supliment nutritiv viu , pastråndu-si intacte substantele enzimatice si hormonale (fitohormonale) este indicat in cazurile de disfunctii hormonale (functia sexuala, tiroidiana) si in pierderea precoce a podoabei capilare.

14  in grabirea procesului de cicatrizare si vindecare a unor leziuni cutanate (plagi, ulcere varicoase, arsuri, escare, gangrene) si totodata de combatere a infectiei locale (efect antibacterian) administrat pe cale externa.

15  singur sau asociat cu ceaiul expectorant, este recomandat in combaterea tusei rebele si favorizarea expectoratiei.